Το “House of the Dragon” ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν από το HBO

Της Καλλιόπης Αλέτρα

Χθες Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της πρίκουελ σειράς του Game of Thrones “House of the Dragon”.

Ωστόσο, τα νέα της ανανέωσης της σειράς για τρίτο κύκλο ήρθαν από το HBO πριν την πρεμιέρα, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί έκπληξη, καθώς την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν παρακολούθησαν περισσότεροι θεατές από κάθε άλλη πρωτότυπη σειρά στο HBO και το HBO Max, με 29 εκατομμύρια περίπου θεατές να παρακολουθούν το κάθε επεισόδιο. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της.

Βασισμένο στο βιβλίο του συγγραφέα George R.R. Martin “Fire and Blood”, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2023 ανέφερε πως ήδη προετοιμάζει την τρίτη και την τέταρτη σεζόν της σειράς σε συνεργασία με τη σεναριογραφική ομάδα, το “House of the Dragon” ακολουθεί τη δυναστεία των Targaryen στη φανταστική ήπειρο του Westeros, ενώ διαδραματίζεται περίπου 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game of Thrones” και 100 χρόνια αφότου οι Targaryens ένωσαν τα Επτά Βασίλεια.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια, και θα κάνει φινάλε με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024.

Διαβάστε   H WarnerMedia επικυρώνει το τέλος των αιθουσών: όλες οι νέες ταινίες της, θα κυκλοφορήσουν στην streaming πλατφόρμα HBO Max